​Beste bezoeker/bezoekster.

We zijn verheugd u te mogen verwelkomen op onze website.

Het is de betrachting om u via de site u zo goed als mogelijk te informeren over de organisatie en werking van de heemkring. De inhoud is ingedeeld in een aantal rubrieken met de bedoeling om de informatie – waar u naar op zoek bent – gemakkelijk en vlug te kunnen raadplegen. We gaan de inhoud regelmatig aanpassen met actuele informatie zodat u op de hoogte blijft van wat er reilt en zeilt binnen de vereniging. Mocht u een aan- en/of opmerking hebben dan horen we het graag zodat we de kwaliteit van de website kunnen verbeteren.

De website is een ideaal middel om kennis te maken de heemkring Gestella. We nodigen u dan ook graag uit even de tijd te nemen deze site te bezoeken en kennis te nemen van wat we u te bieden hebben op heemkundig vlak. Mocht u toch nog vragen hebben of is er iets onduidelijk laat het ons weten. Men kan bij ons steeds terecht via mail (info@gestella.be) of misschien vindt u de tijd om ons even een bezoek te brengen in de Warandestraat 29b te Gistel tijdens de openingsuren, een medewerker zal u graag te woord staan.

Roger Rondelez
Voorzitter

Documentatiecentrum 

Openingsuren:

Het documentatiecentrum zal gesloten zijn van 7 juli t/m 30 juli 2024.  

​​​Iedere woensdag en zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Welkom op de website van heemkring Gestella vzw 

Hoe lid worden


In de kijker


Nieuwe uitgaven

​​- Gestella Krantje juli - september 2024.
- Nieuwsflash nr. 3-2024
- Nieuwsbrief nr. 3-2024

- VerjaardagskalenderTijdslijn


Heemkring Gestella vzw dankt haar werking aan de bijdragen van de leden en sympathisanten, de subsidies van de stad Gistel en de vrijgevigheid van haar 


Heemkring Gestella vzw. Warandestraat 29b (Oostmolensite) B-8470 Gistel 
E-mail info@gestella.be - Tel +32 59 27 51 03 (tijdens de openingsuren) 

Lidgeld 2023: 25 euro - Rekeningnummer BE64 7380 2973 3552 van heemkring Gestella vzw 
B-8470 Gistel