Hoe ons te bereiken?

​​​​De heemkring staat open voor leden maar ook voor niet-leden. Uiteraard zijn de redenen om contact met ons op te nemen van uiteenlopende aard.

Voor diegenen die in de nabije omgeving wonen van Gistel of toevallig in de buurt zijn is een bezoek aan het documentatiecentrum, gelegen in de Warandestraat 29b te Gistel, relatief gemakkelijk. U vindt ons op de site de Oostmolen in de omgeving van o.a. de bibliotheek en de Oostmolen. Er is in de nabijheid een ruime parking en ons centrum is gemakkelijk toegankelijk, ook voor minder mobiele personen. U kunt bij ons terecht elke woensdag- en zaterdagnamiddag van 13.30 u tot 17.00 u.

Wie niet in de onmiddellijke omgeving van Gistel woont of voor wie een bezoek niet evident is zijn er voldoende mogelijkheden om ons te bereiken.

Tijdens de openingsuren zijn we telefonisch te bereiken via het nummer 059/27.51.03; de zaalverantwoordelijke zal u graag te woord staan.

Er blijft nog steeds de mogelijkheid ons te schrijven; men richt het schrijven best aan ”Aan het Bestuur van Gestella, Warandestraat 29b te 8470 Gistel”.

Te allen tijde kunt u via digitale weg terecht op twee manieren ofwel door een mail te sturen naar info@gestella.be ofwel door gebruik te maken van onderstaand (contact)formulier.

We doen er alles aan om uw schriftelijke vragen zo vlug als mogelijk te beantwoorden. We gaan ervan uit dat wie ons contacteert een zekere interesse heeft voor onze vereniging en daarom nemen we uw mailadres op in ons bestand van “belangstellenden”. U ontvangt van ons dan regelmatig de nieuwflash zodat men op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de heemkring. We respecteren echter ook uw privacy en uitschrijven blijft uiteraard steeds mogelijk.

Vul uw details in