Hoe ons te bereiken?

​​​We ontvangen u graag in ons documentatiecentrum dat gelegen is in de Warandestraat 29 B te 8470 Gistel en dit tijdens de openingsuren tussen 13.30u en 17.00u op woensdag- en zaterdagnamiddag.
U zult er “gelijkgezinden” ontmoeten en met al uw vragen kunt u terecht bij de zaalverantwoordelijke die u graag te woord zal staan. Tijdens de vermelde openingsuren zijn we ook telefonisch te bereiken via het nummer 059/27.51.03; buiten deze uren is het misschien beter ons te contacteren via het mailadres info@gestella.be 

Voor wie niet onmiddellijk in de buurt woont van Gistel maar toch met een vraag zit waar enig opzoekingswerk voor vereist is (vb. opvragen documenten, inlichtingen omtrent een gebeurtenis en/of persoon,…) is het aan te raden het contactformulier te gebruiken.

We geven graag mee dat op onze website (www.gestella.be) al heel wat informatie beschikbaar is van wat we aan documentatie in huis hebben; het kan u helpen uw vragen gericht te formuleren. Eens uw formulier ontvangen zal de pr-verantwoordelijke alles in het werk stellen om gevolg te geven aan uw vraag. Er dient wel rekening te worden gehouden dat het opzoekingswerk soms wat tijd vraagt en derhalve het antwoord enkele dagen op zich kan laten wachten.

Tot alle nuttige doeleinden delen we mee dat:
     - voor documenten die u worden toegestuurd (digitaal/papier) er een bijdrage wordt gevraagd van €0.50/kopie + eventuele verzendingskosten;
     - voor kopies die worden opgehaald in ons documentatiecentrum is de kost €0.25/kopie.
Voor de verzendingen dient het verschuldigde vooraf gestort op rekeningnr. BE64 7380 2973 3552 van heemkring Gestella vzw te 8470 Gistel.
We gaan ervan uit dat wie ons contacteert een zekere interesse toont voor onze vereniging en om u op de hoogte te houden nemen we uw mailadres op in ons bestand van belangstellenden en sturen u regelmatig een nieuwsflash.
U kunt u uiteraard steeds uitschrijven.